Even voorstellen

Het kernteam van de Stichting Blauwe Lijn

De Stichting wordt ondersteund door een kernteam, bestaande uit Henk Jan Verhagen, Karen van Burg, Leo van Gelder, Roeland Hillen, Onur Durgunsu en Ingrid Schauwen.
Wij hebben nog een vacature voor financiële ondersteuning en communicatie.

Karen van Burg

Coördinator / Kernteam

Karen van Burg is mede-initiatiefnemer van de Stichting Blauwe Lijn. Zij verzorgt de coördinatie van de projecten, communicatie, omgevingspartijen en beheert het secretariaat. Zij ondersteunt de bestuursleden en coördineert de vrijwilligersorganisatie. Zij heeft ervaring in het bedrijfsleven, de afvalsector en overheid (Milieudienst Midden-Holland en Rijkswaterstaat). 

Henk Jan Verhagen

Kernteam

Henk Jan Verhagen is mede-initiatiefnemer van de Stichting Blauwe Lijn, historisch expert van de kennisdocumenten van de watermeesters en waterschrijvers. Hij is in 1978 afgestudeerd in Kustwaterbouwkunde aan de TU Delft, afdeling Civiele Techniek. Na een loopbaan als adviseur en bij Rijkwaterstaat, trad hij in 1991 toe tot Unesco-IHE, waar hij verantwoordelijk was voor de opleiding kusttechniek en een korte opleiding kustzonebeheer opzette.
Vanaf 2000 tot 2018 is hij universitair hoofddocent aan de Technische Universiteit Delft geweest met de nadruk op kustlijnbescherming en kustzonebeheer. Hij doceerde over bodem-, oever- en kustlijnbescherming, evenals golfbrekerontwerp. Hij is betrokken bij verschillende onderzoeksprojecten met betrekking tot kustlijnbescherming. Hij heeft een Digitaal Trésor ingericht, met kennisdocumenten van Nederlandse ingenieurs.

Leo van Gelder

Penningmeester / Secretaris

De heer Van Gelder is als secretaris en penningsmeester betrokken bij de Stichting.
Hij zet zich in voor de pijler kennisontwikkeling en in bijzonder voor het HBO-onderwijs. Hij is docent geweest bij de Hogeschool Rotterdam bij de opleiding van Civiele Techniek. Momenteel betrokken bij het Centrum voor Hoogwaterveiligheid, onderdeel van het RDM Rotterdam. Hij is heemraad geweest bij het Waterschap van Hollandsche Delta.

Roeland Hillen

Kernteam

Ingrid Schauwen

Kernteam

Stichting Blauwe lijn logo

Vacatures

Kernteam

Voor de ondersteuning van het bestuur van onze stichting hebben wij vacatures voor de volgende posities:

Financiële ondersteuning

Communicatie ondersteuning

Stichting tot behoud en uitdragen
van de klassieke Nederlandse waterbouwkundige kennis

Aanmelden voor nieuwsbrief

Vult u onderstaande gegevens in om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Contact

Secretariaat
Stichting Blauwe Lijn
p.a. Nieuweweg 1
3251 AS Stellendam

info@stichtingblauwelijn.nl
www.stichtingblauwelijn.nl


© POWERED BY STUDIO SANDRA VOS